4

Безпечний сірничок

Posted on Posted in Будні

З 14 до 18 вересня в районі оголошений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. В рамках тижня була проведена акція “Безпечний сірничок”.9

В нашому закладі пройшли різноманітні заходи: заняття, бесіди, дидактичні ігри, ігрові вправи. Однак, найбільше запам’яталася і дітям, і вихователям зустріч з працівниками МНС України. Вони приїхали на пожежній машині та провели для дітей справжню екскурсію в їх, таку небезпечну, професію. Рятувальники розповіли про прилади та обладнання, які знаходяться в машині, для чого вони потрібні та яким чином можуть врятувати життя людей.

7Всі ми дуже вдячні батькам Комисєвої Варі, вихованиці групи №3,  Сергію Сергійовичу та Ганні Ігорівні, які допомогли організувати цю зустріч. А також майору ДПР4 Бородавка Руслану Володимировичу за те, що другий рік поспіль він влаштовує для малюків такі, дуже потрібні та корисні, екскурсії.

Діти та працівники закладу привітали рятувальників з їх професійним святом та побажали їм якомога менше тривожних викликів, здоров’я, наснаги, мужності.

 

Поширити посилання:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *