479838_521157041270280_825131709_n

Підвищуємо педагогічну майстерність

Posted on Posted in Будні

IMG_7392          22 березня в дошкільному закладі пройшли майстер-класи для педагогів. Гостею та активною учасницею заходу стала методист-координатор ІАМЦ ДОНМС ЗМР Тарновська Я.С.

          Практичний психолог ДНЗ Момот О.Б. познайомила педагогів з власною програмою IMG_7349корекційно-розвивальної роботи з дітьми середнього дошкільного віку з соціалізації засобами казкотерапії, за допомогою мультиплікації «Мультиманія» (на основі казкотерапії). Вихователі на деякий час стали дітьми, вони із задоволенням грали в ігри, переглядали мультфільм, виконували пальчикову гімнастику.

          Вихователь-методист Палайда Т.І. познайомила присутніх з власними розробками щодо використання мультиплікаційного кіно в роботі з дошкільнятами, батьками IMG_7384та педагогами. Присутні мали змогу приміряти на себе образ улюбленого мультиплікаційного героя, показали свої знання мультфільмів, а також познайомитися з новинками мультиплікаційного кіно, яке може стати в нагоді при проведенні занять з дошкільниками, батьківських зборів, інших форм роботи з батьками.

          «Захід проведений продуктивно. Інформація цікава, корисна, потрібна для педагогів», – оцінила майстер класи Тарновська Я.С.

Поширити посилання:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *