logo

Наші в місті

Posted on Posted in Без категорії

          29.03.2016 на базі Запорізького багатопрофільного ліцею № 99 в рамках роботи VII Міської виставки педагогічних технологій були проведені тематичні майстер класи.

IMG_6934          Презентацію на тему «Використання мультиплікаційного кіно в роботі з дошкільниками, батьками та педагогами» представила відвідувачам виставки вихователь-методист ДНЗ №270 «Іскринка» Палайда Т.І. Майстер клас відвідали представники всіх районів міста Запоріжжя. В підсумкових анкетах педагоги дали високу оцінку проведеному заходу.

          Авторську програму корекційно-розвивальної роботи з дітьми середнього дошкільного віку IMG_6984з соціалізації засобами казкотерапії, за допомогою мультиплікації «Мультиманія» представила практичний психолог ДНЗ №270 «Іскринка» Момот О.Б. Аудиторія ледь вмістила всіх бажаючих взяти участь в майстер класі. Слухачі активно виконували завдання психолога, грали в ігри, відповідали на запитання. Оплески вдячності по закінченню майстер класу, засвідчили майстерність педагога та цікавість заходу.

           Взагалі виставка викликала позитивні емоції та відкрила величезний потенціал освітян міста.

Поширити посилання:

One thought on “Наші в місті

  1. Дякую колегам за підтримку та дружнє плече, а слухачам майстер класу – за те, що обрали нас та приділили нам свій час, дуже вірю в те, що ви не пожалкували про свій вибур!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *