36470_olimp

“Іграваки-пізнаваки”

Posted on Posted in Будні

IMG_124411 квітня в дошкільному закладі відбулося засідання районного методичного об’єднання з питань екологічного виховання. На засіданні була присутня методист районного методичного кабінету Тарновська Я.С.

Цього разу честь садочка відстоювали вихованці середньої групи №4 «Веселун» разом зі своєю вихователькою Матросовою Тетяною Борисівною. Заняття під назвою «Іграваки-пізнаваки» викликало неабиякий інтерес педагогів району. Дошкільнята продемонстрували, чому вони навчилися протягом року. Вони відвідали лабораторію неживої природи, деIMG_1292 провели низку дослідів з повітрям. Розмістили тварин  в середовища їх існування. Довели, що сонячне тепло і світло потрібні всьому живому. За свої знання діти отримали чудовий подарунок – глобус, щоб і надалі мандрувати та вивчати всі секрети нашої блакитної планети. А головне, діти ще раз повторили, що наша планета потребує турботи, щоб і надалі залишатися багатою, красивою та живою.

Побажаємо нашим маленьким «Ігравакам-пізнавакам» і надалі залишатися допитливими, кмітливими, дружними!

Поширити посилання:

2 thoughts on ““Іграваки-пізнаваки”

  1. Дуже цікаве заняття, дітки молодці – постаралися, показали свої знання та ерудицію. Тетяна Борисівна з неперевершеною посмішкою та впевненістю у собі відстояла честь нашого садочку. “Веселун” – так тримати!!!

    1. Дякуємо!Моє натхнення це мої діти! Їх щирі посмішки,зацікавленні обличчя. Мої маленькі”Веселунчики”- ми найкращі!!!!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *