^6712CD19B092D142E424FD85A3EB82B87C45A0798011BD62D3^pimgpsh_fullsize_distr

Пташок викликаю до рідного краю

Posted on Posted in Будні

№5          Невід’ємною складовою природи є птахи. Вони окраса наших полів, садів, степів, гаїв. Приліт птахів із теплих країв символізує початок весни, пробудження природи. Чим більше людина піклується про птахів, тим більше отримує від них веселого щебетання, лагідного співу. Навчати любити природу та піклуватися про неї треба з раннього дитинства.

       Тож, протягом перших тижнів квітня в дошкільному закладі пройшла акція “Зустрічаємо птахів” в рамках Міського екологічного місячника “Краса Землі моєї”.№1.1

        Всі групи взяли участь у виготовленні шпаківень та інших пташиних хатинок. Тепер на ігрових майданчиках та на деревах, навколо дитячого садка, розвішано більше десятка шпаківень. Кожна має свій дизайн: є розписані декоративним розписом, є схожа на селянську хату, є, навіть, з прозорим дахом.

      Тепер всі прогулянки в дитячому садку починаються з екскурсій до шпаківень, спостереження, чи не з’явилися  мешканці в нових затишних будиночках. На диво, в одному з пташиних будиночків поселилася незвичайна гостя – маленька білочка. Діти дуже зраділи новій сусідці!

          Малята продовжу.ть брати участь в різноманітних акціях, присвячених збереженню та охороні природи. Адже, від поведінки та ставлення людей залежить майбутнє нашої планети!

 

Поширити посилання:

One thought on “Пташок викликаю до рідного краю

  1. Скворечники очень украсили участки, просто глаз радуется, а душа поет от того, сколько неравнодушных людей рядом с нами и нашими детьми! Спасибо огромное всем, кто поучаствовал!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *