plan

Контрольна для батьків – новий тиждень

Posted on Posted in Будні

Напевно, Ви вже всі запитуєте у своїх малюків про їх заняття, ігри, досягнення протягом дня, ми дуже в це віримо. Але не заважає перевірити себе, чи все Ви дізналися про минулий тиждень. Отже, починаємо.

Понеділок, початок тижня, нова тема тижня. Як Ви думаєте, чи здогадалися діти групи №6 “Дзвіночки”, про які подарунки від осені розповідає їм Наталя Георгіївна? Звичайно здогадалися, ще й пограли в “Чарівний мішечок”. А хто ж доставив малюкам ці дарунки, Ви вже точно знаєте.

А ось вихованці групи №2 “Казка” разом з Іриною Борисівною потрапили в чарівний світ театру, більше того, вони самі стали на якийсь час акторами. А яка ж казка завітала в гості до малят? Це Ви точно знаєте.

Ну а старшим дошкільнятам із групи №4 “Веселун” не до казок та подарунків, у них серйозні розмови. Про яку таку рослину, символ України, розповідала їм Юлія Володимирівна, ви ж звичайно знаєте?

А яку величезну заготівельну роботу провели діти групи №6 “Дзвіночки” разом з Яною Олександрівною, щось вони консервували, комусь допомагали та Ви вже точно знаєте кому, чи не так?!

Дошкільнята з групи №8 “Бджілка” разом з Христиною Валеріївною займалися серйозними справами, вони досліджували повітря, розбиралися, що таке вітер і яким він може бути. А що таке цікаве впізнавали за запахом малюки, ви знаєте?

Діти групи №7 “Казка” разом із Галиною Анатоліївною потрапили до музею іграшок, вони й самі виготовили іграшки, а які?

Старші дошкільнята з групи №9 “Ведмедик” разом із Анастасією Ігорівною  познайомилися із традиційною українською кухнею та й самі наліпили вареників. А яка начинка була у варениках Вашої дитини, знаєте?

Отакий у нас видався тиждень, як завжди, цікавий та насичений! Продовжуйте цікавитися успіхами своїх малят, вони на це заслуговують! До зустрічі на наступній контрольній!

Поширити посилання:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *